prelaz

USLUGE

U bafas ponudi možete pronaći i usluge izvođenja radova.

I to: Izradu FASADNIH SISTEMA, strojno žbukanje, gletovanje i moleraj.

FASADNI SISTEMI

Stiropor fasadni sustavi zahtijevaju poseban pristup pri odabiru materijala; sve komponente moraju biti međusobno kompatibilne. Za optimalnu funkcionalnost, zid i stiropor fasadni sustavi moraju se savršeno uskladiti.

Pri tome mi koristimo više vrsta termo toplinkse fasade, razne sustave i tehnike izvođenja.

Fasade s bijelim fasadnim stiroporom.
Dugogodišnja primjena, praktična provjera i razvoj sustava sa sigurnošću jamče njegovu trajnost i učinkovitost. Izolacija sa stiroporom (EPS) sjedinjuje izvanrednu izolaciju sa povoljnom nabavom i jednostavnom obradom. Fasadna stiropor ploča je posebno izrađena u svrhu fasaderskih radova kao primjenu u fasadnim sustavima.

Fasade s grafitnom fasadnim stiroporom.
U novije vrijeme došlo je do razvoja fasadne stiropor ploče (sive boje) koja sadrži grafit što joj daje do 25% bolja izolacijska svojstva od bijelog fasadnog stiropora. Posebno je izrađena za primjenu u fasadnim sustavima, male je težine, teško zapaljiva i ne podržava gorenje.

Fasaderski radovi s kamenom vunom.
Već više od stotinu godina koriste se proizvodi od kamene vune i to iz dobrog razloga: kamena vuna predstavlja ekološki prihvatljiv materijal koji nas sigurno štiti od vrućine i studeni, dobar je zvučni izolator a zahvaljujući svojim osobinama pokazuje i vrlo veliku otpornost na vatru.

Termo toplinska izolacija cokle (Temelj).
Stirodur (XPS) ekstrudirani polistiren je izolacijski materijal sličan stiroporu različitih boja (ovisno o proizvođaču), a karakterizira ga dobra toplinska izolacija, neosjetljivost na vlagu i visoku tlačnu čvrstoću. Rješava probleme vlažne okoline te čak i u vodi.

STROJNO ŽBUKANJE / MALTERISANJE

Osnovno, strojno žbukanje dijelimo na unutarnje i vanjsko. Osnovna namjena unutarnje strojne žbuke je stvaranje jedne ravne oplemenjene površine te stvaranje ugodne atmosfere za stanovanje. Osnovna namjena vanjskih žbuka je zaštita od atmosferskih utjecaja i mehaničkih oštećenja. Strojno žbukanje izvodimo na više načina i sa više vrsta gotovih žbuka.Bez obzira na vrstu strojnog žbukanja radovi se izvode prema pravilima i smjernicama struke.

GLETOVANJE

MOLERAJ

Zašto BAFAS?

domaći proizvod

bafas d.o.o. je 100% Bosansko-Hercehovačka kompanija. Kupovinom naših proizvoda pomažete razvoju domaće privrede

kontrolirana proizvodnja

proizvodi bafas proizvode se u strogo kontroliranim uvjetima kako ni iz tvornice izašli samo kvalitetni proizvodi koji će Vam pružiti sigurnost i kvalitetu življenja

savjetovanje

bez obzira dali ste kupili bafas proizvod mi ćemo Vam pružiti stručne savjete iz oblasti gradnje i opremanja

b1

BAFAS d.o.o.

Polje bb,

71260 Kreševo

Bosna i Hercegovina

Tel.: +387 (0) 30 806 210

Fax.: + 387 (0) 30 806 020

 

Mob: +387 (0) 63 369 578

        +387 (0) 61 163 626

info@bafas.ba

www.bafas.ba

Savjetovanje

Mob: +387 (0) 63 369 578

        +387 (0) 61 163 626

BAFAS d.o.o. SVA PRAVA PRIDRŽANA - 2016

designer17